• Patrícia

Chock and Philly Cake

Updated: May 9

Recuperant bons costums en època de confinament, la rebosteria. Si t'agrada la xocolata, ja pots començar a buscar els ingredients.

INGREDIENTS:

- 100 gr. mantega                   - 150 gr. cobertura de xocolata

- 125 gr. sucre                       - 100 gr. de xips de xocolata 

- 200 gr. Philadelphia             - 150 gr. farina

- 3 ous grans                          - 1 culleradetas de llevadura 

- 1 culleradeta vainilla

1. Precalentar el forn a 170º

2. Desfer la cobertura de xocolata al bany maria i reservar. 

3. Tamitzar la farina i la llevadura dues vegades i reservar. Jo només l'he tamitzat una vegada i crec que alguna vegada ni eso... I ha sortit igual de bó, així que si no teniu un tamitzador no patiu que la recepta queda igual de bona.

4. Batre la matega i el sucre fins tenir una barreja suau i esponjosa. Afegim la vainilla i batem perquè s'integri.

5. Afegir el Philadelphia i batem fins que estigui ben intregrat.

6. Incorporar els ous d'un en un i batuts, no afegim el següent fins que l'anterior estigui ben integrat.

7. Agafar la xocolata desfeta i abocar-la a la barreja que tenim feta. Batre fins que estigui tot ben integrat i tota la massa tingui el mateix color.

8. Afegir la farina i la llevadura poc a poc i batre fins que no quedi cap rastre blanc.

9. I per últim afegir les xips de xocolata i remenar. Jo també li vaig afergir nous.

10. Abocar la massa al motllo, previament engreixat però si és de silicona com el meu no cal fer-ho, i amb una espàtula l'allisem.

11. Fornejar 45 minuts. Jo el deixo uns 10 minutets més, en total uns 55 minuts, però això ja ho veureu a mida que es vagi fent.

12. Un cop passat el temps de forn, el treiem i el deixem reposar uns 10 minuts abans de desmotllar-lo. I ja només hem d'esperar que es refredi per menjar-lo :) Però quan millor està, és quan ja porta bastantes hores fet i fred de nevera també queda molt bó.


Espero que us agradi tant com a nosaltres ;)





0 views

©2020 por El Calaix. Creada con Wix.com