Recuperant bons costums en època de confinament, la rebosteria. Si t'agrada la xocolata, ja pots començar a buscar els ingredients.
INGREDIENTS:
- 100 gr. mantega - 150 gr. cobertura de xocolata
- 125 gr. sucre - 100 gr. de xips de xocolata
- 200 gr. Philadelphia - 150 gr. farina
- 3 ous grans - 1 culleradetas de llevadura
- 1 culleradeta vainilla
1. Precalentar el forn a 170º
2. Desfer la cobertura de xocolata al bany maria i reservar.
3. Tamitzar la farina i la llevadura dues vegades i reservar. Jo només l'he tamitzat una vegada i crec que alguna vegada ni eso... I ha sortit igual de bó, així que si no teniu un tamitzador no patiu que la recepta queda igual de bona.
4. Batre la matega i el sucre fins tenir una barreja suau i esponjosa. Afegim la vainilla i batem perquè s'integri.
5. Afegir el Philadelphia i batem fins que estigui ben intregrat.
6. Incorporar els ous d'un en un i batuts, no afegim el següent fins que l'anterior estigui ben integrat.
7. Agafar la xocolata desfeta i abocar-la a la barreja que tenim feta. Batre fins que estigui tot ben integrat i tota la massa tingui el mateix color.
8. Afegir la farina i la llevadura poc a poc i batre fins que no quedi cap rastre blanc.
9. I per últim afegir les xips de xocolata i remenar. Jo també li vaig afergir nous.
10. Abocar la massa al motllo, previament engreixat però si és de silicona com el meu no cal fer-ho, i amb una espàtula l'allisem.
11. Fornejar 45 minuts. Jo el deixo uns 10 minutets més, en total uns 55 minuts, però això ja ho veureu a mida que es vagi fent.
12. Un cop passat el temps de forn, el treiem i el deixem reposar uns 10 minuts abans de desmotllar-lo. I ja només hem d'esperar que es refredi per menjar-lo :) Però quan millor està, és quan ja porta bastantes hores fet i fred de nevera també queda molt bó.
Espero que us agradi tant com a nosaltres ;)
Comments